Olcsó konyhabútor a könyvelő irodában

Korábban egy könyvelő irodában dolgoztam irodavezetőként. Rettenetesen unalmas munka volt, semmi kihívás, semmi kreativitást igénylő feladat. Éppen ezért bármi új feladat kínálkozott, rögtön kaptam a lehetőségen és magamra vállaltam. Persze egy idő után már annyira sok dolgom volt, hogy akkor meg az jelentette számomra a legnagyobb problémát, hogy minden ébren töltött percemet lefoglalta a munkám. De azért ennek is voltak jó oldalai.

Történt egyszer, hogy a főnököm felesége megjegyezte, hogy az iroda nagyon lepukkant állapotban van, és addig-addig unszolta a kedves férjét, míg az beadta a derekát és elhatározta, hogy belekezdünk az iroda tatarozásába. Egyből felcsillant a szemem, így elhatároztam, hogy a munkálatok irányítását, illetve a bútorok, berendezések vásárlását magamra vállalom. Roppant érdekesnek bizonyult a feladat, ezért minden erőmet bevetve láttam neki a tervezéseknek.

A vizesblokk és a munkaállomások felújítása igen gyorsan és egyszerűen ment, ezekkel volt a legkevesebb feladat, így ezen gyorsan át is estünk. Ezt követte a konyha rendberakása. Itt már jóval több agyalásra és kemény munkára volt szükség. A festést és a burkolást követően elkezdtem kiválasztani a konyha és étkező bútorokat. Gyönyörű berendezéseket találtam az egyik hazai bútor áruházban, teljesen beleéltem magam, mivel olyan volt, mint ha ezeket az irodánkba tervezték volna. Sajnos az igazgató úr már nem volt ezektől annyira elájulva. Gazdasági szakemberként az esztétika helyett a pénz kérdése állt nála az első helyen, így hatalmas kioktatást követően le kellett mondanom a méregdrága álomkonyhánkról.

Nagy bánatomban péntek este kiléptem a félkész iroda ajtaján, és egyből hívtam a gyerekkori barátnőmet, hogy csapjunk egy rendes, csajos éjszakát. Kedvenc barátnőm éppen egy német nyelvtanfolyamon vett részt, melyen már korábban én is átestem, http://caliditas.hu/a-nemet-nyelvtanfolyamok/ így tudtam, hogy neki is szüksége van egy kis lazításra.

konyhabútorHamar villamosra szálltam, beszereztem a kedvenc borainkat és csokijainkat és nagyjából egyszerre meg is érkeztünk a lakására. Miközben megosztottuk egymással a hatalmas problémáinkat, barátnőmnek hatalmas ötlete támadt. Nem sokkal előtte az édes anyjáék is olcsó konyhabútorokat kerestek, így felötlött benne, hogy ha a  konyhabutorom.hu oldalon keresgélnék, sokkal nagyobb sikerrel járnék, mint a hazánkban méltatlanul népszerű áruházakban. Rögtön ki is kapcsoltuk a kedvenc mesefilmünket, és nekiálltunk az ár-érték arányban kiváló bútorok böngészésének. Rengeteg szép, és jó árú dolgot találtam már az első pár percben, így reggelig folyamatosan linkekkel bombáztam a főnökömet. Szerencsére hamar célt értem, és már szombat délelőtt sikerült kiválasztanunk és megrendelnünk a még csodálatosabb és sokkal kedvezőbb árú bútorokat.

Kedden már meg is érkeztek az irodánkba a megrendelt termékek, így hamarosan le is zárult a kezdetben végeláthatatlannak tűnő felújítási folyamat. Szerencsémre a főnök neje is teljesen elégedett volt a végeredménnyel, így végződött sikerrel az egyetlen érdekes projektem a könyvelő irodában .