Milyen a cross bukósisak

Az öcsém folyton azzal nyaggat, hogy neki kell egy megfelelő bukósisak. Hogy mi a megfelelő, én nem tudom, hiszen nem értek hozzá.drill-1038542_640

Az öcsém, és a kívánságai

Tényleg szeretem nagyon, ez nem kérdés, de hogy mindig kitalál valamit, amire neki szüksége van, az már hihetetlen. A szüleink azt mondták, hogy most már tanulja meg ő maga fedezni a hobbija költségeit, mert igen csak drága mulatság. Hogy mi a hobbija? Motorozni szeret. Azzal még talán nem is lenne gond azt hiszem, hiszen ha egyszer megvesz valamit az ember, és vigyáz rá, akkor azért azt hiszem sokáig megmarad. De neki mindig valami új ötlete van. Most éppen egy cross bukósisak az új találmány.

Ami azt illeti hozzá tartozik a tényekhez, hogy a kisöcsim 21 éves lesz áprilisban. Tehát már annyira nem is kicsi. Van neki rendes munkája is, csak mindig kicsit tovább nyújtózkodik, mint a takarója, ezért mindig elfogy a pénze. A szüleim azt mondták, hogy igen is meg kell tanulnia beosztani a pénzét, és azt is, ha valamit szeretne, akkor teremtsen elő magának. Ezzel azt hiszem jót tesznek neki, bár ő ezt nem így gondolja most. Mindegy, előbb utóbb kénytelen lesz hozzászokni a gondolathoz, hogy lassan a maga urának kell lennie.