LG kijelző javítás mentette meg az adóbevallásokat!

Áprilisban mindig nyakunkba szakad a munka, amikor az adóbevallásokat el kell készíteni az ügyfeleknek. Nem panaszkodom, mert én választottam ezt a hivatást, de azért néha úgy érzem, lehetne kicsit könnyedebb is. Idén pedig majdnem nagy katasztrófa lett, és nem tudtam elintézni a nélkülözhetetlen dokumentumokat az ügyfeleimnek.

Az egész úgy kezdődött, hogy már a nagy hajtás előtt el kezd félni az ember, hogy mi fog rávárni és nem tud annyira koncentrálni, mint alapjáraton. Sajnos ez rámegy mindenféle koordinációs készségemre is és ebből történnek balesetek. Most éppen az történt, hogy kiejtettem a kezemből a telefonom, és az persze, hogy az asztalról a székre, székről pedig a padlóra esett. Mondanom sem kell azon nyomban betört a kijelzője és használhatatlanná vált, mert nem lehetett kivenni semmit belőle. Ez önmagában nem lenne probléma, de mióta ilyen okostelefonok vannak, azóta nincs számítógépem vagy laptopom, hiszen mindent megtudok oldani a kis mobilkészülékemen, amire szükségem van. Levelezek, telefonálok, filmet nézek stb… Ezért is volt baj, hogy pont a nagy hajtás előtt tört be a kijelző, mert így mondhatni képtelen voltam a munkámat végezni, legalább is letárgyalni a szükséges dolgokat az ügyfeleimmel.

Az volt a szerencsém, hogy egyik munkatársam jártas nagyon az okostelefonok és táblagépek világában, ezért mikor elregéltem neki a bánatomat, hamar mondott is egy remek megoldást. Egy LG kijelző javítással is foglalkozó online szervizet ajánlott nekem, hogy ott biztosan meg fogom találni a problémámra a megoldást. Nem hazudott. Egy olyan remek weblapra kalauzolt el, amit öröm volt böngészni. Tökéletesen optimalizált minden platformra és minden funkciója kifogástalanul működik. Egyszerűen és érthetően találtam meg rajta minden számomra szükséges információt, szállítással, fizetéssel és a szolgáltatással kapcsolatban is. Nem is sejtettem, hogy hazánkba létezik olyan mobil szerviz, ami házhoz jön, hogy a problémás készüléket elvigyél és bő egy héten belül kifogástalan állapotban visszaszolgáltassák! Nem kellett mást tennem, mint megírni nekik a gondom és megrongálódott telefonomból az adatokat biztonságos helyre kimenteni és a SIM kártyát eltávolítani. Egy futár hozta és vitte a telefont némi tiszteletdíjért cserébe.

Nem gondoltam, hogy ilyen gyors és kényelmes lesz az egész!

Szerintem jó áron is dolgoztak és valóban egy hibátlan készüléket kaptam vissza, így tudtam folytatni a munkát és nem csúsztam el a határidőkkel. Azóta is hálás vagyok munkatársamnak, hogy bemutatta nekem ezt a lehetőséget, és ennek a szerviznek is, hogy ilyen gyors és precíz munkát végeznek. Azóta ha tehetem, én is ajánlom ismerőseimnek ezt a boltot akár szükségük van rá, akár nincs.

Az adóbevallásokhoz visszatérve, pedig egy ügyfelemnek se lett összetűzése az illetékes szervekkel!