Készségfejlesztő játékok a könyvelő irodában

Sokaknak a könyvelő irodákról elsőre csak az jut eszükbe, hogy van pár asztal, ahol a könyvelők folyamatosan dolgoznak. Ez abból fakad, hogy fogalmuk sincsen, milyen sokrétű a könyvelők munkája, illetve mennyire színes az ügyfélköre. Van, amikor egy ügyintézés több időt vesz igénybe, és nem egyszer toppannak be szülők a gyerekükkel. Megesik, hogy nem tudják erre az időre másra bízni az aprónépet. Sok helyen ezt nem nézik jó szemmel, viszont mi nem zárkózunk el a gyerekektől, sőt, már azt is megengedhetjük magunknak, hogy egyszerre két recepcióst alkalmazzunk, így van, aki foglalkozzon az esetleges gyerekvendégekkel. Tekintettel a különböző korcsoportokra, igyekszünk rendszeresen bővíteni a játéksarkot. A múlt hónapban például készségfejlesztő játékok kerültek a könyvelő iroda játéksarkába.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink minden szempontból elégedettek legyenek. Úgy gondoljuk, hogy nem elég a minőségi ügyintézés, a kényelmes bútorok, az ital, illetve nasiautomata, bátran adhatunk többet is ügyfeleink részére. A szolgáltatásaink mellett ez egyfajta plusz a bizalmukért cserébe. Persze igyekszünk folyamatosan fejlődni, és csak olyan munkatársakat alkalmazni, akik kellő türelemmel tudnak hozzáállni feladatukhoz, nem ijednek meg sem az ügyfelektől, sem pedig a gyerekektől. Már eddig is volt egy alapfelszereltségű játéksarok a gyerekek részére, hogy ne teljen számukra unalmasan a várakozás. Azonban most elérkezettnek láttuk az időt a játéksarok felhozatalának bővítésére. Hosszas tanakodás után arra jutottunk, hogy most készségfejlesztő játékok beruházására költjük a havi keretet, ugyanis fontosnak tartjuk a gyerekek fejlődését.

A recepciós lányok persze azonnal felajánlották a segítséget, így amíg mi az ügyfelekkel foglalkoztunk, addig ők készségfejlesztő játékokat kerestek az interneten. Hamar rá is bukkantak a Játék Webshop oldalára. Azt nem tudják megmagyarázni, hogy miért, de az oldal azonnal szimpatikus lett nekik. Talán pont a színes felhozatal miatt. Amikor éppen nem volt egy ügyfelem sem, beültem hozzájuk megnézni, min is ügyködnek éppen. Nem ismertem rájuk, mert gyakorlatilag elvesztek a játéktengerben, és… nos, meg nem mondtam volna róluk, hogy egy komoly könyvelő iroda alkalmazottjai. De nem is volt ezzel akkora probléma, mert legalább próbáltak gyerekszemmel nézni a játékokra.

Ők szinte mindenből rendeltek volna azonnal, de mondtam, hogy erre azért aludjunk egyet. Megígértem, hogy másnapra én is átnézem a kínálatot. Így is tettem, így a következő napot már konkrét elképzeléssel tudtuk nyitni. Felmentünk a Játék Webshop weboldalára, és igyekeztünk olyan készségfejlesztő játékokat összeválogatni, amelyekkel a kisebb és nagyobb gyerekek is el tudnak játszani. Voltak olyan játékok, amelyek csak kisebbeknek valók, és persze olyanok is, amelyek kifejezetten iskolakezdésre készülők számára készültek. Rendeltünk ezekből is, és választottunk pár olyan készségfejlesztő játékot, amely kicsit szélesebb körben tudja lekötni a gyerkőcöket.

A virtuális kosarunkba kerültek be többek között formakirakók, mágnestáblás játékok, és rajzolós füzetek is (ezekből mindenből több, számolva azzal, hogy esetleg többen vágynak ugyanarra a rajzos játékra).

Bevallom, a megrendelés leadása után én is egy kicsit izgatottan vártam, hogy megérkezzenek a készségfejlesztő játékok. Kár tagadni, ilyenkor még egy könyvelőből is előbújik az izgatott gyerek. Nem is kellett rá sokat várnunk, ugyanis pár munkanapon belül megérkezett. Ráadásul mivel rendelésünk meghaladta a 20.000Ft-ot, így a kiszállítás ingyenes volt. Bár ha nem értük volna el ezt az összeget, a kiszállítás akkor is csak 990Ft lett volna, ez nem egy nagy kiadás.

Kicsit talán bátor lépés volt részünkről egy számunkra teljesen új oldalról rendelni, azonban a Játék Webshop nem okozott csalódást, mindent rendben és rövid időn belül megkaptunk.

Pár nap múlva érkezett is egy család három gyerekkel. Míg a szülőkkel komoly dolgokról beszélgettünk, és átbeszéltük az általuk adott megbízás költségeit, és egyéb fontos tudnivalóit, addig a gyerekek nagyon jól eljátszottak. Az új készségfejlesztő játékok nagy sikert arattak, hála a Játék Webshop gyors munkájának!