Kedvenc szappanunk

Nemrég végeztem az egyetemen és olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy már most tudtam egy saját vállalkozást indítani. Közgazdász végzettségem van, úgyhogy bár tanultam minden, a vállalkozás üzemeltetéséhez szorosan kötődő témát, mint például a könyvvizsgálás, vagy a bérszámfejtés, én mégis inkább egy szakemberre bízom ezen feladatok elvégzését. Valahogy ezek a részei a vállalkozás üzemeltetésének nem foglalkoztattak sosem annyira, hogy profi módon el tudtam volna sajátítani ezeket az egyébként nagyon hasznos tudáselemeket. Így hát kénytelen vagyok rendszeresen járni egy könyvelő irodába.

Már nagyon jó viszonyban vagyunk a könyvelőmmel, sokszor szoktunk munkaidőn kívül is találkozni. Szinte mondhatni barátok lettünk. Múltkor mikor az irodában voltam náluk, mesélt nekem egy számára új márkáról, amit bőszen ajánlgatott nekem is, de már sajnos nem emlékeztem a nevére. Mikor azonban elmentünk teázni, rákérdeztem. Mesélte, hogy ez a márka magyar, és mennyire szuper natúrkozmetikumokat árulnak, meg hogy az áraik is pénztárcabarátak. Ráadásul úgy került szóba, hogy meséltem neki hogy az irodai mosdóban mennyire tetszett a kézmosó szappan erre egyből elkezdte ecsetelni hogy na ez pont az a márka amit múltkor ajánlott és hogy ugye mennyire jó az illata, állaga stb. Hát igaza volt az Áginak, tényleg brutál jó volt az a szappan.

Mesélte, hogy a cégnek van arctisztító szappanja zsíros, száraz és normál bőrtipusra is, ráadásul jók száraz és érzékeny bőrre. Az én bőröm pedig mostanában elég száraz a sok smink miatt. Én egyébként mindig is sokkal jobban preferáltam a kézműves natúr szappanokat. A kedvencem a shea vajjal készült szappan. Elképesztően jó az illata és nagyon hidratáló is, nagyon hatékonyan ápolja a bőrt. A másik nagy favorit pedig a kecsketejes szappan. A könyvelőmnél, Áginál pedig az elmondása alapján teafa szappan volt amit kipróbáltam. Ez előtt szerintem még nem is használtam ilyet. Azonban ezentúl száz százalék, hogy venni fogok én is belőle, mert egyszerűen rabul ejtett.

Nem gondoltam volna, hogy ekkora hatással lesz rám egy szappan a könyvelőm mosdójában, de az ilyen meglepetések a legjobbak. Szóval Ágival rendesen kiveséztük ezt a natúr szappan témát.

Még a cég honlapját is átfutottuk együtt és egy bevásárló listát is összeállítottunk, annyira szimpatikusnak tűntek a termékek. A szappanok mellett néztem még magamnak ajakápoló krémet, kézkrémet és arckrémet is. Ezekre már mind amúgy is nagyon nagy szükségem volt. Ki is fogytam belőlük, meg a bőröm is elég nehéz időszakon van túl, jobban ráfér most a hidratálás. Egyébként is nagyon fontosnak tartom a bőrünk megfelelő védelmét. A sok folyadék bevitele is fontos, de a krémek, főként natúr, természetes alapanyagú krémek használata is elengedhetetlen lépése a bőrünk megfelelő ápolásának. Ebben egyébként szerintem rengeteg nő egyet ért, köztünk én és Ági is.

Ági egyébként jóval idősebb nálam, de a bőre mintha nem öregedne vele egy napot sem. Valószínűleg mert annyira odafigyel a megfelelő ápolásra. Nem használ sosem olyan terméket, amely akár roncsolhatja is a bőre egészségét. Sajnos rólam ez nem mondható el. Azonban én is próbálok egyre jobban odafigyelni erre, hogy idősebb koromra nekem is olyan szép és fiatalos bőröm lehessen, mint a könyvelőmnek, Áginak. Jól ki is faggattam a tea közben, hogy milyen napi bőrápolási rutinja van, úgyhogy én is kipróbálom majd ha beszereztem a megfelelő termékeket hozzá. Nem meglepő módon az általa ajánlott cégtől több termék is szerepelt ezen a listán.

Sajnos azonban mennie kellett vissza a könyvelő irodába, úgyhogy gyorsan rendeztük még a számlát a teázóban majd ő rohant vissza az irodába én pedig mentem tovább cégügyeket intézni.