Egy ablakszigetelés és máris fényévekkel könnyebben megy a munka az irodában

Mióta sikerült megtermelnünk egy olyan stabil havi bevételt, hogy saját irodába költöztünk tudtam, hogy a következő logikus és elkerülhetetlen lépés ennek az irodának a felújítása lesz. Sajnos kezdő könyvelői cégként még nyilván nem tudtuk megengedni magunknak, hogy a bevételünk jelentős részét arra költsük el, hogy az irodát építsük ki belőle. Így persze megesett velünk az, hogy egy nem túl kellemes környezetben kellett tevékenykednünk jó ideig, azonban ez egy olyan dolog, amit le kellett nyeljünk a hosszú távú siker érdekében.

ablakszigetelésNemrég aztán vezetőként úgy határoztam, hogy eljött az ideje, hogy megfelelő módon élhetővé és szerethetővé tegyük a helyet, ahol nap mint nap eltöltjük azt a nem kevés órát, így nekiláttunk a felújításnak. Szerencsére gyorsan meglettek a tervek és neki is láthattunk a projektnek. Nálam kifejezetten nagy szerepet kapott az ablakszigetelés, ugyanis nem szerettem volna ha a továbbiakban is ennyire erősen érezhetnénk azt, hogy éppen milyen évszak van odakint. Sajnos ez régóta probléma volt a régi építésű helyiségekben és kifejezetten kellemetlen tudott lenni egy-egy nyári munkanapon, amikor aztán tényleg majdnem megőrültünk a melegtől, ami beáramlott folyamatosan a rosszul szigetelt nyílászárókon keresztül. Szerencsére egy kedves ismerősöm vállalta, hogy elvégzi a munkát, tekintve, hogy ilyesmivel foglalkozik méghozzá jutányos áron, amit természetesen nem utasíthattam vissza, hiszen egy ilyen szigetelés volt a régi vágyam már nem is tudom mióta.

A munkálatok gyorsan folytak de ennek mondjuk nem is nagyon volt más módja tekintve, hogy nem igazán engedhettük meg magunknak, hogy túl sokat időzzünk elvégre a munkának amilyen gyorsan csak lehet újra kellett indulnia ha már az átépítést is éppen abból a pénzből fedezzük, amit itt megkeresünk, megtermelünk. Így hát azt a megoldást választottuk, hogy amennyire lehetett mindenki folytatta otthon a dolgát és hetente egyszer-kétszer összegyűltünk a lakásomon, hogy összegezzünk. Nem mondom, hogy nem működött a dolog de azért bőven ideje volt már, hogy valami történjen az építkezéssel is.

Szerencsére nem is nagyon kellett erre várnunk és az ablakszigetelés felkerülése után visszatérhettünk a régi/új munkahelyünkre, ahol most fényévekkel jobb lett a klíma köszönhetően a megfelelő ablakszigetelésnek!