A sikeres adóbevallás után megjutalmaztam magam egy új kesztyűvel

Szégyen vagy nem szégyen előfordult velem egy párszor, hogy késtem az adóbevallásommal. Ez sosem volt szándékos, de valahogy mindig kiment a fejemből. Elhatároztam, hogy ez így nem mehet tovább, hiszen tisztában vagyok azzal, hogy milyen fontos, hogy ez időben meglegyen. Így kitaláltam, hogy megbízok egy könyvelő irodát, akik majd rendezik ezt nekem. Jó ötlet volt, ugyanis az idén minden simán ment, mindennel meg voltam időben. Ennek örömére kitaláltam, hogy megjutalmazom magam, és veszek egy új motoros kesztyűt. A régi már amúgy is eléggé ütött kopott volt, szóval ideje lecserélni.

Az interneten találtam egy oldalt, ahol egy csomó jól kinéző motoros kesztyű van, ráadásul kellő képen védik is a kezet. Bár itt nem tüntettek fel külön árat, azonban emlékeztem arra, hogy nem olyan drága termékekről van szó. Ahhoz, hogy meg lehessen rendelni, rá kell kattintani a Shox nevű webáruház linkjére, ami megjelenik ezen az oldalon is. Innen már azt is megtudhatjuk, hogy mennyibe kerül, illetve kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő méretet. Miután ezzel megvagyunk, megjelenik, hogy melyik üzletükben van raktáron az adott termék.

Úgy döntöttem, hogy én egy viszonylag egyszerű kesztyűt veszek, azonban nyilván fontos volt a számomra, hogy megfelelően védje a kezemet. Találtam is egyet, ami kecskebőrből készült és rejtett kemény protektorral rendelkezik. Nagyon szép darab. Messziről nézve meg sem mondaná az ember, hogy ez egy kimondottan motoros kesztyű. Ugyanakkor az ujjak résznél is ütéstompító hab található. Úgy érzem, hogy ennél nem is találhattam volna jobbat. A régi messze nem volt ilyen jó, még akkor sem, amikor még új volt. Éppenséggel még azt is lehet hordani, de szerintem ez, amit most fogok venni sokkal, továbbfogja bírni.

A megrendelés folyamata is könnyen ment. Behelyeztem a kosárba, megadtam egy pár adatot, többek között olyat, ami a számlázásra és a szállításra vonatkozott. Bejelöltem, hogy házhoz szállítsák, és banki átutalással ki is fizettem. Szeretek az internetről rendelni, annyira egyszerűen megy az egész, és ráadásul nem is néz rád senki csúnyán, ha mondjuk, sokáig nézelődsz, és azon gondolkodsz, hogy melyik darabot vedd meg. Én olyankor mindig olyan rosszul érzem magam.

Szóval ezen is túl vagyok. Jó dolog megjutalmazni magunkat, ha elértünk valamit. Tegyétek ezt ti is! J