A könyvelő iroda új polcai

Nagyon szeretem a munkahelyemet. Ezt mindig furcsállják az embereket, mert nem ez az általános, ahogy látom. Sokan kényszerből járnak be a munkahelyükre, keserű arccal dolgozza le a napot és alig várják a munkaidő végét, míg én ennek teljesen az ellentéte vagyok. Egy könyvelő iroda alkalmazottja vagyok és semmi pénzért nem váltanék. Nagyon jó itt a közösség és a főnököm is irtó jó fej, a feladataimban is találok kihívásokat szerencsére. Múltkor egy igen felelősségteljes feladattal bízott meg a felettesem, az iroda polcait kellett lecserélni újabbakra. Ezeken a polcokon tároljuk az összes papíralapú dokumentumot, aki nálunk keletkezik, ezért fontos volt, hogy egy olyan megbízható céget találjak, akik a minőségre is rámennek.

Gondoltam, hogy az interneten el tudok már indulni ez ügyben. Mindenképp salgó polcokra volt szükségünk, mert a régiek is azok, ahhoz szoktunk hozzá és a raktárunkba azok illenek a legjobban. Mikor megtaláltam a RackingLog oldalát, rögtön tudtam, hogy jó helyen járok. Láttam, hogy kapható náluk olyan polcrendszer, ami nekünk kell. A weblapon le volt írva részletesen, hogy működik nálunk a felmérés és a rendelés. Fel is hívtam őket és megkértem, hogy jöjjenek ki hozzánk, nézzék meg a mostani polcokat és azok mintájára legyenek szívesek elkészíteni az újakat. Egy közös időpont megbeszélése után ki is jöttek a cégtől felmérni a terepet. Miután kiderült, hogy semmi akadálya elkészíteni az általunk igényelt polcokat. Nagyon megörültem a hírnek és megbeszéltük a céggel, hogy keresnek, amint kész vannak az elemek és kihozzák hozzánk, össze is szerelik. Mivel az ára is szimpatikusak volt és a képek is minőségiek, amik fel vannak töltve az oldalra, a főnököm is beleegyezett a dologba,mert megbízhatónak vélte őket. Nem is tévedett szerencsére.

Amikor jött a hívás, hogy tudnák szállítani a fémpolcunk elemeit, nagyon megörültem. Mondtam nekik, hogy hozzák nyugodtan és majd felügyelem a dolgokat. Mikor kiérkezett a RackingLog, pár alkalmazottuk hamar összedobta a polcrendszert a raktárban. Tökéletes volt, pont úgy nézett ki, ahogy előre elképzeltem. Megkaptam a számlát, amin ugyanaz az összeg szerepelt, ami meg is volt már beszélve. Mikor elmentek az úriemberek, elkezdtünk rápakolni minden iratot a polcra. Szerencsére az azóta is helytáll és “otthont ad” a folyamatosan gyarapodó irathalmazainknak.