A kollégám mutatta meg a nextapro.hu-t

Egy könyvelő irodában dolgozom. Nem éppen a legizgalmasabb munka a világon, de legalább jó a hangulat, és ezt is értékelni kell, mert dolgoztam már olyan helyen is, ahol mindenki besavanyodott és mufurc volt. De itt szerencsére nem ez a helyzet. Örülök, hogy itt dolgozhatok! Elvagyok, sok ügyfelem van, mindig van munka. Van egy kollégám, Rita akivel nagyon jóba vagyunk. Általában mindig együtt megyünk el ebédelni ebédszünetbe, és mindig együtt megyünk haza is a munkából. Ugyanis kiderült, hogy meglehetősen közel lakunk egymáshoz. Hihetetlen, de igaz, és én őt azelőtt nem ismertem. Kicsi a világ, mi? Na de ott tartottam, hogy egyik ebédszünetbe arról beszélgettünk Ritával, hogy bizony mennyire kevés a fizu.

 • Na, és te, Nóra, vállalsz jövedelemkiegészítős munkákat?
 • Nem éppen. Annyi szabadidőm azért nincs.
 • Ja megértem.
 • De neked honnan van ez a vadi új ruhád? Még nem is láttam rajtad! – dicsértem meg.
 • Köszi, képzeld, használtan vettem egy csajtól az interneten.
 • Tényleg? Használtan is biztos egy vagyonba kerülhetett!
 • El nem hinnéd, hogy milyen olcsón jutottam hozzá…
 • Na, erről mesélned kell!
 • Hallottál a nextapro.hu-ról? Én onnan szoktam találni olcsón ruhát, és eladni is szoktam. Ingyenes teljesen, és még jutalékot sem kell fizetni az eladott ruhák után!
 • Tényleg?
 • Tényleg, na majd a gép előtt megmutatom neked!

nextapro.hu

Amint visszaértünk az irodába, megmutatta a számítógépemen a nextapro.hu-t. Tényleg rengeteg hirdetés volt fenn! És lakóhely szerint is lehetett keresgélni. A regisztrálással sem kellett bajlódni, ugyanis amint feltettem egy hirdetést a megunt göncömről, máris az oldal készített nekem automatikusan egy profilt. Ráadásul még facebook és twitter oldaluk is van! Tetszett, hogy a hirdetések 80%-ához kép is társult, valamint ár is. Nagyon gyorsan találtam egy olyan ruhát ami tetszett. El is mentettem őket a kedvencek közé! A szűrőknél be tudtam állítani, hogy pontosan mit keresek, milyen árkategóriában és a települést is.  Nem hiszitek el, de a férjemnek is találtam megfelelő cipőt. Persze mielőtt nagy vásárlásokra adtam volna a fejem, megnéztem a “Tippek, tanácsok” rovatot, amely a biztonságos vásárlásról szólt. Fontos, hogy minden pontját lehetőség szerint betartsuk, hogy nehogy esetleg csalás áldozatai legyünk!

Másnap már jött is érdeklődő az általam feladott hirdetésre. Nem is hittem el! Szerencsére a vevő is település szerint szűrte a találatokat, így kiderült, hogy egyáltalán nem lakik messze egymástól. Mindketten Budapestiek vagyunk. Így hát rá következő héten meg is ejtettük a személyes találkozót, amelyben én átadtam a ruhát, ő pedig a pénzt. Ilyen egyszerűen és gyorsan még sosem ment semmi!

Sok kis apró eladásból azért sikerült eladnom jó pár dolgot, sok pénzt szereztem, és vettem pár új dolgot. Ennek köszönhetően például felfrissítettem az egész ruhatáramat mindössze 0 forintból! Nagyon elégedett voltam, és büszkén mutogattam Ritának az új szerzeményeket. És a legjobb, hogy körülbelül az egész napi 5 percet vett igénybe, amit a nextapro.hu-n töltöttem. Egészen fantasztikus! Hogy erre én hogy nem jöttem rá még eddig? Ritának és a nextapro.hu-nak köszönhetően megtanultam okosan gazdálkodni! Ajánlom mások figyelmébe is az ehhez hasonló okos megoldásokat!